Archive | april, 2013

Guilty pleasures: m&m’s coconut, mint en peanut butter

27 Apr

menms1

Ik doe mijn best hoor, echt waar. Maar als de Jamin nu ook al deze (tot nu toe lastig verkrijgbare) m&m’s-varianten gaat verkopen wordt het natuurlijk wel héél erg moeilijk om niet toe te geven aan een guilty pleasure (of twee, of drie).

Ik kan maar niet beslissen welke ik het lekkerste vind, dus je zult ze alle drie zelf moeten proberen. Maar daarna niet zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb…

Dadel-walnotenkoek

23 Apr

dadel-walnoten-koek

Vorige week had ik ineens zin in een crunchy, een noten-vruchtenkoek van de Shakies, op Utrecht CS. Nou zijn ze in Utrecht op het station aan het verbouwen, en de Shakies was daarom al een tijdje gesloten. Maar toen ik even ging Googelen bleek dat dat niet tijdelijk was. De Shakies bestaat niet meer, en nu kan ik dus ook geen crunchy meer eten.

Lees de hele post…

Roti kip

15 Apr

roti9

Afgelopen dagen had ik ineens heel erg trek in Roti kip. Omdat ik toch bij de toko moest zijn heb ik daar gelijk kant en klare rotipannekoekjes meegenomen uit de diepvries. Ik maak de roti met kipfilet en sperziebonen, als je wilt kun je ook  kippenpoten of -bouten en kouseband nemen natuurlijk.

Lees de hele post…

Kaneel-rozijnen scones

6 Apr

kaneel-rozijnen scones

Ik ben niet zo’n brood-eter, en in het weekend heb ik helemaal liever wat anders dan dat voor mijn ontbijt/brunch. Daarnaast is het gewoon supersimpel om iets lekkers op tafel te zetten. Regelmatig zijn dat scones. Het zal mijn engelse achtergrond zijn, maar ik vind weinig lekkerder dan verse scones met roomboter en jam.

Lees de hele post…

Melanzane alla pecorino

2 Apr

ovenschotel aubergine met tomatensaus, mozarella en pecorino

Melanzane is zo’n altijd-goed-gerecht. Lekker met pasta, turks brood of zelfgemaakte focaccia. En, in ons geval ook niet onbelangrijk, zelfs de kinderen eten het.

Lees de hele post…