Guilty pleasures: Piña Colada

7 Jul

Guilty pleasures: Pina Colada

Door het aangekondige zomerweer dit weekend had ik de hele week al zin in Piña Colada. Gisteren moesten we nog een kinderfeestje hosten, en dan is cocktails drinken geen goed idee, maar vandaag hadden we een relaxdagje. Zwembadje in de tuin voor de kinderen, parasol omhoog en blender aan! Voor het avondeten gewoon een makkelijke maar stevige pastasalade maken om de effecten van de alcohol tegen te gaan.

Piña Colada
Voor 4 flinke glazen

  • 250 ml kokosroom
  • 200 ml witte rum
  • 350 ml ananassap
  • ijsklontjes

Guilty pleasures: Pina Colada

Doe een stuk of 8 ijsblokjes in de blender, samen met de kokosroom, de rum en het ananassap. Zet de blender aan tot de Piña Colada helemaal glad is. Proef of de cocktail zoet genoeg is, anders nog wat ananassap toevoegen. Meer rum mag natuurlijk ook.

Vul grote glazen met ijsblokjes en schenk er de Piña Colada overheen. Proost!

Print Friendly

Er zijn nog geen reacties

Laat een bericht achter