Guilty pleasures: kroket uit de muur

6 sep

De Kroket Uit De Muur

Túúrlijk, zelfgemaakte kroketten zijn heerlijk! Als kind al maakte ik ze vaak samen met mijn moeder. Eerst bouillon trekken, dan ragout maken, laten opstijven, kroketten rollen en door het paneermeel halen. Rundvlees, kalfsvlees, garnalen, kaas. Ik lust ze allemaal en ik ken eigenlijk niemand die er niet van houdt.

Maar toch…als ik héél eerlijk ben, gaat er af en toe niets boven zo’n lauwe slappe kroket uit de snackmuur van de Febo, Bram Ladage, Smullers of een andere snackboer. Mijn hart maakt een stiekem sprongetje als ik zo’n muur met allemaal van die glazen deurtjes zie. En soms geef ik toe. Geen idee wat er in zit, in die kroketten, en ik vermoed dat dat ook maar beter is.

Print Friendly, PDF & Email

Er zijn nog geen reacties

Laat een bericht achter